Op zoek naar een overkapping in Almere?

Bent u op zoek naar een overkapping aan of bij uw woning? Dan is MB veranda de ideale specialist voor deze taak. MB Veranda biedt een uitgebreid assortiment luxe en stijlvolle overkappingen met vele mogelijkheden. Een overkapping is ideaal als investering en cre√ęert in korte tijd een fijne extra ruimte. Wij kunnen uw overkapping snel leveren en helpen graag met de installatie en montage. Neem gerust contact op om te kijken wat wij voor u kunnen betekenen!

Wist u dat een overkapping bijdraagt aan jouw comfort thuis?

Mensen die een veranda of overkapping bij ons hebben aangeschaft, geven aan dat onderstaande factoren sterk zijn gegroeid!

Geluksfactor

70%

Comfort

50%

Tuin tijd in de winter

75%

Waarde huis

40%
MB Veranda levert overkappingen in Tilburg

Onze overkappingen worden altijd ontwikkeld op een innovatieve manier. Het is ons doel om elke centimeter tuin zo optimaal mogelijk te benutten, en om tegelijkertijd uw wensen werkelijkheid te maken. Hiervoor leveren wij altijd maatwerk. Hebt u een idee voor een overkapping en wilt u dit graag realiseren? Kom dan gerust langs voor een kop koffie en een gesprek!


Keuzes voor overkappingen bij MB Veranda

Een overkapping in Almere kan alle kanten op gaan. Omdat iedereen andere wensen heeft en elke woning een passende oplossing verdient, hebben wij verschillende soorten overkappingen die geplaatst kunnen worden. Voor persoonlijke hulp en een vrijblijvende offerte kunt u contact opnemen met onze specialisten.

Verschil tussen een overkapping en een veranda

Een overkapping is vaak voordeliger dan een veranda, afhankelijk van de materiaalkeuze. Omdat een overkapping vaak geen wanden heeft is dit de ideale oplossing voor de warmere maanden. U kunt dan beschut zitten met een fris briesje om de drukkende warmte te ontsnappen. ’s Avonds geeft het een mooie plek om sfeervol te kunnen genieten van een warme (na)zomerse avond.

Overkapping in Tilburg geplaatst

Aluminium Overkapping

Een overkapping is een duurzame investering voor uw woning, nu en in de toekomst. Bij MB Veranda koopt u dan ook enkel de hoogste kwaliteit materialen. Wij raden meestal de aluminium overkapping aan. Dit duurzame, weerbare materiaal heeft een lange levensduur en is enorm sterk. Onze aluminium overkappingen maken gebruik van een sterke aluminiumlegering waar wij dermate trots op zijn, dat wij altijd 5 jaar garantie geven op de constructie.


Glazen overkapping

Naast een aluminium overkapping is er ook de mogelijkheid om te kiezen voor een glazen overkapping. De combinatie van stijlvol aluminium met hoogwaardig glas biedt een prachtige optie om uw woning uit te breiden. Zowel de wanden als de deuren kunnen volledig van glas worden gemaakt. U kunt uw overkapping volledig sluitend maken door het uit te breiden naar een overkapping met schuifdeuren. Neem gerust contact op om samen de juiste oplossing te vinden.


Overkapping aan huis

Een overkapping aan huis in Almere is een geweldige oplossing om in korte tijd om omgeving om te toveren. Met onze gratis meetservice zorgen wij er voor dat uw overkapping perfect past, waardoor u zorgeloos kunt genieten van het eindresultaat. Samen kijken we naar het formaat van de overkapping zodat deze volledig aan uw wensen voldoet. De productie en eventuele montage nemen wij daarna graag uit handen.


Overkapping in de tuin

Heeft u een terras welke momenteel nog niet overdekt is? Dan is een overkapping in de tuin de ideale oplossing. Als u een overkapping in Almere wilt laten plaatsen, heeft u natuurlijk wel een tuin nodig. Deze kunt u vervolgens optimaal benutten door de extra beschutting die een overkapping in de tuin te bieden heeft. Wanneer u kiest voor een overkapping in de tuin, dan heeft u een enorm assortiment aan keuzes. Om u door deze jungle van keuzes te helpen kunt u altijd met één van onze experts spreken. Zij helpen u graag met het maken van de juiste keuze.

Overkappingen in Almere kennen veel voordelen

 • Montageservice mogelijk
 • 5 jaar garantie op de constructie
 • Eigen productie en eigen merk
 • Ruimtevaartwaardig aluminium type T6-6063
 • Snelle levertijd
 • Gratis meetservice
 • Gratis bezorging in heel Nederland
 • Twee showrooms
Overkapping in Tilburg geplaatst door de monteurs van MB Veranda

Verschil tussen een overkapping en een veranda

In de zomer zijn zowel een overkapping als veranda een enorm fijne plek om te zitten. Belangrijk is wel om te onthouden dat er wel degelijk verschillen tussen de twee constructies zijn. Een veranda kent namelijk sluitende wanden waar een overkapping dit niet direct heeft. Weet u niet of u voor een veranda of overkapping moet kiezen? Dan helpen onze experts u graag!

Overkapping plaatsen Almere kosten

Uw wensen en voorkeuren bepalen de totale kostprijs van de overkapping. Omdat de keuze enorm is en er veel variatie is in kleuren, maten en uitvoeringen, is de prijsbepaling het snelst gemaakt met een van onze experts. Zij helpen u graag op weg om tot de juiste keuze te komen waarmee u het meeste uit uw overkapping haalt met een passend budget.


De specialist voor het plaatsen van overkappingen in Almere

MB Veranda is dé specialist om uw overkapping te laten plaatsen. Bij ons staat service en kwaliteit hoog in het vaandel. Daarom bieden wij een gratis meetservice aan om te kijken of een overkapping voor u haalbaar en realistisch is. Na het algehele ontwerp kunnen wij door heel Nederland de overkappingen leveren en monteren. Doet u de montage het liefste zelf? Dan is dit ook geen enkel probleem. Voor de montageservice is het handig om vooraf contact op te nemen, zodat onze monteurs hier van op de hoogte zijn.

Polycarbonaat dak

Een polycarbonaat dak is een dakbedekking gemaakt

van het duurzame en veelzijdige materiaal Polycarbonaat.

Dit materiaal is een thermoplastische kunststof dak bekend staat om zijn uitstekende eigenschappen.

 

 • Lichtdoorlatendheid
 • Sterkte en Duurzaamheid
 • Lichtgewicht
 • Thermische Isolatie
 • Eenvoudig installatie en Onderhoud


Vanaf ‚ā¨989

Polycarbonaat dak in Tilburg
Veranda met glas dak in Tilburg

Glazen dak

Een glazen dak is een prachtige dakbedekkingsoptie die schoonheid, transparantie en elegantie combineert. Dit type dak bestaat uit glazen panelen (442 Gelaagd veiligheidsglas)


 • Overvloedig Natuurlijk
 • Verbinden met de buitenwereld
 • Visuele Esthetiek
 • Energiebesparing
 • Verminderde geluidsoverlast
 • Duurzaamheid en Weerbestendigheid


Vanaf ‚ā¨1594

Onze Projecten

Neem gelijk contact op

Wij helpen u graag met het genieten van uw tuin!

Wilt u een veranda bestellen voor in uw tuin? Doe dit dan zo snel mogelijk, dan kunt u binnen de kortste keren optimaal van uw tuin genieten.

Wij bespreken graag de mogelijkheden met u. Ook indien u nog niet weet wat u precies wilt, kunt u gerust contact opnemen. Wij staan voor u klaar.

Loopt u ergens vast tijdens het monteren of hebt u andere vragen over onze producten? Ook dan kunt u gerust contact met ons opnemen.

Wij denken graag met u mee en willen al uw vragen beantwoorden. Je kan ons bellen of het contactformulier invullen.

Ook bent u van harte welkom in één van onze showrooms.

Telefoonnummer

Winkelwagen