Exclusieve tuinkamer in Eindhoven

Een tuinkamer in de tuin is de kers op de taart voor iedere tuin in Eindhoven. Om een prachtige tuin nóg mooier te maken kiest u geen willekeurige buitenruimte uit. Laat u adviseren voor MB Veranda.

MB Veranda levert & monteert door heel Nederland

Montage in Eindhoven

Uw gloednieuwe maatwerk tuinkamer wordt binnen één dag al gemonteerd. Zo geniet u dus al snel in uw nieuwe extra buitenruimte. Of het nu regent, hagelt of juist lekker zonnig is, u geniet het hele jaar door lekker buiten in uw tuin.

Al binnen twee weken, nadat u uw bestelling heeft geplaatst, kunt u uw nieuwe tuinkamer op maat aan de deur verwachten. Na het bezorgen van uw bestelling bieden we u ook nog eens vriendelijke en ervaren medewerkers voor de montage van uw nieuwe buitenruimte.

LOGO MB Veranda

Tuinkamer

Tuinkamer Eindhoven


Geheel op maat te maken

Verkrijgbaar in 4 kleuren

Dakbedekking glas of polycarvonaat

Bouwpakket of inclusief montage

Gratis meetservice

Binnen 1 dag geplaatst

Eigen productie

5 jaar garantie

VANAF 1.621,00

LOGO MB Veranda

Cube Tuinkamer

Cube Tuinkamer Eindhoven


Geheel op maat te maken

Verkrijgbaar in 2 kleuren

Dakbedekking 552 gelaagd glas

Dikke aluminium staanders

Geen zichtbare dakhelling

Gratis meetservice

Binnen 1 dag geplaatst

VANAF 4.624,00

Waarom tuinkamers van MB Veranda de beste keuze zijn

Bij MB Veranda verkopen wij hoogwaardige kwaliteit veranda’s tegen een aantrekkelijke prijs. Onze maatwerk veranda’s voor grenzeloze keuzemogelijkheden en de Cube veranda, ons premium model met een innovatieve constructie en moderne elementen.

Het is een goed idee om eerst eens wat verschillende opties en toepassingen te bekijken. Kom daarom eens inspiratie op doen in onze tuinkamer showroom in Eindhoven. In deze uitgebreide showroom ziet u de mooiste tuinkamers van de hoogste kwaliteit van MB Veranda. Zo’n gezellige tuinkamer ziet er niet alleen leuk uit, maar komt ook nog eens enorm goed van pas wanneer u het hele jaar door lekker in de tuin wilt zitten. U bent namelijk in een tuinkamer beschermd tegen de regen, hagel en harde wind, maar u kunt nog steeds heerlijk van uw prachtige tuin genieten door de glazen wanden en glazen schuifdeuren.

Waarom aluminium? Aluminium veranda's zijn licht, sterk en onderhoudsarm. Dit in tegenstelling tot bijvoorbeeld een houten veranda. En het beste van alles, aluminium veranda’s zijn duurzaam en worden vaker hergebruikt.

9 Redenen om een Tuinkamer te kopen bij MB Veranda

  • Met montageservice, binnen 1 dag geplaatst
  • 5 jaar garantie op de constructie
  • Eigen productie
  • Eigen merk
  • Gebruik van aluminium type t6-6063
  • Snelle levertijd
  • Gratis meetservice
  • Gratis bezorgd in heel Nederland
  • 2 filialen met showrooms in Nederland en 1 in Duitsland

Kenmerken tuinkamers

PRODUCTIE

Eigen merk & eigen productie

DAKBEDEKKING

Glas of polycarbonaat

SNEL

Binnen 1 dag geplaatst

VEILIG

Draagkracht 80 kg / m2

PERSOONLIJK

Verkrijgbaar in 4 kleuren

ALL-IN

Inclusief maatwerk, inmeten en montage.

Transparante prijzen voor topkwaliteit

Een tuinkamer is iets waar u nog jarenlang van wilt kunnen genieten. Bij MB Veranda hebben wij het hele proces in eigen beheer, de productie, assemblage, verkoop én logistiek. Hierdoor zijn wij in staat om de lijnen kort te houden en snel te schakelen. Ook gebruiken wij als marktleider in aluminium voor al onze constructies T6-6063 aluminium.

Verder gebruiken wij ook enkel materialen van de hoogste kwaliteit, zoals gelaagd veiligheidsglas en polycarbonaat van topkwaliteit. Hierdoor zijn onze stevige constructies in staat om maar liefst 80 kilo per vierkante meter te dragen. Daarnaast zijn onze tuinkamers, veranda’s, carports, pergola’s en andere constructies ook nog eens uitstekend bestand tegen de schadelijke UV-straling van de zon, tegen vocht en tegen hevige weersomstandigheden. Uw tuinkamer zal dus ook werkelijk jaren meegaan, wat betekent dat u bij MB Veranda absoluut waar voor uw geld krijgt.

Tuinkamers en veranda’s van topkwaliteit

Bij MB Veranda maken wij al onze constructies zeer duurzaam door enkel materialen van topkwaliteit te gebruiken bij de productie. Met een tuinkamer op maat in de tuin hoeft u zich dus geen zorgen te maken dat de hevige weersomstandigheden uw tuinkamer zullen beschadigen. Zelfs hagel is voor onze stevige constructies geen enkel probleem. Onze veranda’s, zonwering, glazen schuifwanden, lamellendaken en overkappingen kunnen absoluut wel tegen een stootje. Bovendien zien ze er natuurlijk erg gezellig en mooi uit.

Van wat drankjes genieten met gasten is nóg gezelliger wanneer u dit in een tuinkamer doet, of zelfs onder een lamellendak. Gaat het dan plotseling regenen? Dan dient u enkel het lamellendak te sluiten. Wordt die zomerse zon u iets te heet? Dan kunt u even lekker afkoelen door uw zonwering dicht te doen.

Tuinkamer van hoge kwaliteit geplaatst in Eindhoven

Veelgestelde vragen

Is er een vergunning nodig voor een tuinkamer in Eindhoven?

Nee, voor het plaatsen van extra buitenruimte is vaak geen vergunning nodig, zolang deze ruimte aan de achterzijde van uw woning geplaatst wordt. Bekijk wel de informatie vanuit uw gemeente over hoe ver uw aanbouw mag uitsteken. Heeft u vragen? Neem dan contact met ons op dan helpen we u direct verder.

Kan ik een tuinkamer zelf monteren of hebben jullie een montage service

De keuze is aan u. U kunt ervoor kiezen om een bouwpakket bij ons aan te schaffen. Met onze onderdelen en duidelijke uitleg monteert u zelf een overkapping. Wij adviseren echter gebruik te maken van onze professionele montageservice. Onze vakkundige collega’s hebben uw tuinkamer binnen 1 dag perfect voor u gemonteerd.

Wat is de levertijd van een tuinkamer in Eindhoven?

Doordat wij volledig met eigen merk en productie werken houden we de levertijden kort. Gezien het maatwerk en de beste kwaliteit geven we na akkoord de levertijd van uw buitenruimte aan huis.

Contact opnemen

Wij helpen u graag met het genieten van uw tuin!

Heeft u een algemene vraag over MB Veranda, of wilt u meer informatie over een van onze producten? Bel ons of vul het contactformulier in.

Ook bent u van harte welkom in één van onze showrooms.

Telefoonnummer

Winkelwagen